Info

DIK Dialog

DIK:s podd DIK Dialog tar upp aktuella frågor inom fackföreningsvärlden och djupdyker i ämnen som berör våra medlemmar inom kultur, kommunikation och kreativ sektor. God lyssning!
RSS Feed
DIK Dialog
2024
April
March


2023
November
October
April
March
February
January


2022
November
October
September
August
June


2018
December
November
October
September
April
March
February


2017
December
November
October
September
June
May
April
March
February


2016
December
November
October
September


All Episodes
Archives
Now displaying: 2024
Apr 9, 2024

Vad innebär det egentligen att ha ett klimatombud på sin arbetsplats? Och hur är det att jobba i den här nya lokalfackliga rollen? Vi går i dagens poddsamtal in lite mer på djupet på Klimatombudens uppgifter, hur förtroendeuppdraget ser ut. Samt varför fackligt engagemang är avgörande för att driva hållbar omställning på arbetsplatserna.

Förbundsordförande Anna Troberg leder samtalet och gäst i dagens avsnitt är Agnes Kullenmark. Agnes samordnar klimatombuden och är med och utvecklar rollen och DIK:s klimatarbete.

Så häng med när vi utforskar denna spännande och viktiga roll i dagens avsnitt av DIK Dialog!


Medverkande
:

Anna Troberg – förbundsordförande på DIK 
Agnes Kullenmark – klimatstrateg och tf pressansvarig på DIK


om rollen klimatombud. Inkl kort film. 

#facketdik #klimat #facket #arbetsliv #hållbartarbetsliv #framtidsspaning #fortroendevald #kultur #kommunikation
Mar 11, 2024

Hur kan offentlig sektor höja sin beredskap inför kriser? I det här avsnittet av DIK Dialog pratar vi om krisberedskap och hur kommunikationsavdelningen kan bli mer motståndskraftig och uthållig när det stormar. Med Pascal Tshibanda och Johanna Lindell. 

Krisberedskap inom offentlig sektor är avgörande för att säkerställa samhällets förmåga att hantera och återhämta sig från olika typer av kriser. Där är kommunikatören ofta en central roll. Pascal Tshibanda, kommunikationsdirektör i Botkyrka kommun, gästar DIK Dialog och Johanna Lindell, förbundsdirektör på DIK, håller i samtalet för att du ska får mer svar på dina frågor kring kommunikation och krisberedskap.

Kom ihåg att prenumerera på podden så att du inte missar nästa avsnitt. 
Läs mer om DIK Dialog här.

1